• office@smartree.com
 • 021 301 90 90

Software MyStaff

Home > Software MyStaff
Software MyStaff

 

Softul de resurse umane MyStaff reduce volumul de activitati repetitive si consumatoare de timp si resurse pentru departamentele de resurse umane, astfel ca acestea se pot concentra pe oameni, pe retentie si pe dezvoltarea echipelor.

Softul de resurse umane MyStaff sustine eficient toate procesele cheie de resurse umane dintr-o organizatie

MyStaff este o platforma software modulara cu ajutorul careia organizatiile pot defini, stoca si implementa fluxuri si reguli complexe de business, scalabile oricarui departament de resurse umane.

Modulele MyStaff pot functiona atat independent, cat si impreuna, in functie de nevoile companiei. Afla care sunt componentele MyStaff cu care poti demara automatizarea activitatilor din departamentul de resurse umane

 

mystaff rapoarte
mystaff organigrama hr

 

 

 

De ce MyStaff?

Beneficiile solutiei informatice MyStaff sunt vizibile la orice nivel din organizatie.

 

 • Sistem integrat de management al resurselor umane care urmareste traseul unui angajat in companie, din faza de angajare (modul Personnel) pana cand acesta paraseste compania (modul Exit Interview);
 • Principii tehnologice moderne: mai multa independenta pentru utilizatori, trasabilitatea tuturor datelor istorice, control ridicat pentru zona de securitate si GDPR compliance;
 • Configurabilitate ridicata: aplicatia este configurabila de catre utilizatorul final, inclusiv realizarea de diferite tipuri de rapoarte care pot fi create si generate de utilizatori care nu detin cunostinte tehnice;
 • Aplicatie smart: aplicatia permite maximum de validari pentru a asigura corectitudinea informatiilor;
 • Capabilitate Interfatari cu sisteme HR globale;
 • Capabilitate Interfatari cu sisteme de control acces;
 • Trasabilitate si Monitorizare – toate activitatile dar si statusul proceselor care implica Departamentul de Resurse Umane pot fi monitorizate in timp real;
 • Orientarea catre echipe si proiecte - Pontare dinamica pe proiecte si costuri salariale distincte integrate cu sistemul financiar;
 • Stocarea si gestionarea unui numar mare de informatii la nivel de companie, angajat, persoana;
 • Disponibilitate modul Self Service pe orice web browser (PC si mobil);
 • Organigrama live - Organigramele grafice sunt incarcate in timp real avand o imagine clara de la macro la micro;
Mystaff soft HR

 

Module MyStaff

MyStaff Personnel

MyStaff Personnel simplifica si eficientizeaza activitatile de administrare a personalului companiei si constituie fundamentul tuturor operatiunilor in cadrul administrarii resurselor umane.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Reporting

MyStaff Reporting reuneste informatii critice din interiorul companiei si evolutia lor in timp pe baza generarii de rapoarte specifice documentelor de personal.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Time

MyStaff Time eficientizeaza procesul de colectare a prezentelor si absentelor, pe baza unui set de reguli automate adaptate nevoilor companiei.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Expenses

MyStaff Expenses asigura gestionarea ordinelor de deplasare si a deconturilor de cheltuieli si simplifica relatia angajat – manager – contabilitate.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Exit Interview

MyStaff Exit Interview colecteaza feedback despre lucrurile bune din organizatie si despre ce ar trebui imbunatatit de la angajatii care parasesc compania.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Notifier

MyStaff Notifier gestioneaza notificari automate care sunt trimise la adresele de e-mail ale utilizatorilor la termenele predefinite. A fost creat pentru notificari automate si personalizate.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Flexible Benefits

MyStaff Flexible Benefits permite coordonarea procesului de alocare a beneficiilor pentru toti angajatii din organizatie si asigura transparenta totala asupra costurilor aferente.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Payroll

MyStaff Payroll ofera siguranta platii la timp si fara erori a salariilor personalului angajat, cu respectarea normelor legale si a politicilor de companie.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Self Service

MyStaff Self Service este o aplicatie web ce permite angajatilor accesul online la informatii personale si la servicii de resurse umane. De asemenea, permite managerilor sa acceseze informatii despre subordonati si sa participe la fluxuri de aprobari pentru cereri.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Schedule

MyStaff Schedule gestioneaza procesul de planificare pe proiecte si faciliteaza comunicarea din planul de lucru pentru angajati. Optimizeaza activitatile de personal cu respectarea constrangerilor legale si de afaceri.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Recruitment

MyStaff Recruitment gestioneaza diverse surse de recrutare: anunturi de locuri de munca, recrutare interna, furnizori, precum si procesul de selectie pentru posturile vacante, oferind in acelasi timp informatii despre indicatorii cheie de performanta (timp si cost).

AFLA MAI MULTE
MyStaff Training

MyStaff Training planifica, dezvolta si gestioneaza dezvoltarea profesionala a angajatilor, creand o imagine de ansamblu asupra proceselor de training si dezvoltare la nivelul organizatiei.

AFLA MAI MULTE
MyStaff Documents

MyStaff Documents stocheaza documentele necesare pentru toate procesele de HR si permite stocarea securizata a actelor. Acest modul a fost proiectat pentru stocare, indexare si cautare.

AFLA MAI MULTE
MyStaff News

MyStaff News permite transmiterea de stiri si informatii direct angajatilor, oferindu-le, de asemenea, acces la documentele oficiale ale companiei pentru vizionare sau pentru luare la cunostinta.

AFLA MAI MULTE

 

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.
Schedule a free demo