• office@smartree.com
  • 021 301 90 90

Partenerul tau strategic pentru departamentul de Resurse Umane

Servicii de externalizare si Software pentru HR de la Smartree

Vrei sa scapi de griji si sa eficientizezi activitatea si procesele HR din cadrul organizatiei tale?
Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de externalizare resurse umane.

SaaS pentru HR

Apeleaza la serviciile noastre de inchiriere software HCM pentru gestionarea centralizata si automatizarea proceselor interne de HR!

Afla mai multe

Externalizare salarizare

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare salarizare pentru salarii corecte si platite la timp!

Afla mai multe

Administrare personal

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare administrare de personal pentru eficienta si conformitate legislativa!

Afla mai multe

Leasing de personal

Apeleaza la serviciile noastre de leasing de personal pentru optimizarea costurilor operationale si transparenta in gestionarea personalului.

Afla mai multe

Recrutare

Apeleaza la serviciile noastre de recrutare pentru experienta de peste 10 ani in selectia de specialisti si pozitii de middle management!

Afla mai multe

Alte Servicii

Apeleaza la expertiza noastra diversificata in arii precum consultanta legislativa in Codul Muncii, arhivare electronica sau audit dosare de personal.

Afla mai multe

Oferim un spectru larg de servicii resurse umane si suntem furnizorul numarul 1 in Romania in externalizare payroll si administrare de personal, cu expertiza de 20 ani in piata. Apeland la serviciile noastre, vei avea consultanti dedicati care se vor ocupa de toate activitatile specifice de HR, de la intocmirea documentelor de salarizare, declaratiilor pentru autoritati, a contractelor de munca si a actelor aditionale si in functie de cerinte, depunerea Revisal-ului.   

Prin serviciile oferite, va propunem solutii alternative si imbunatatiri in procesul de resurse umane pentru a creste eficienta, pentru a reduce volumul de munca al managerului de resurse umane, asigurarea automatizarii acolo unde este necesar si evitarea activitatior redundante.

Daca vrei totusi sa pastrezi aceste activitati in-house si ai consultanti dedicati in ariile de mai sus, nimic mai simplu. Noi iti putem pune la dispozitie, in regim de inchiriere (SaaS) suita noastra de aplicatii software destinate managementului resurselor umane, MyStaff.

Concentreaza-te asupra business-ului tau, lasa procesele de HR consumatoare de timp in seama noastra!

De ce Smartree?

Pioneriat in servicii outsourcing HR

Cu o expertiza de peste 20 de ani pe piata din Romania, suntem una dintre primele companii care au oferit servicii de outsourcing HR, avand la baza propriile noastre platforme software, de ultima generatie.

Inovare permanenta in aplicatii software HCM

Avem avantajul de a fi dezvoltat intern propriile noastre aplicatii software de resurse umane, modulare si adaptabile specificului si marimii fiecarui business.

Sistem de Securitate certificat ISO

Serviciile noastre sunt certificate in managementul calitatii ISO 9001:2008 si in acelasi timp detinem si un sistem de management al securitatii informatiei ISO:IEC 27001:2013

Singurul partener ADP in Romania

Suntem singurul partener al ADP in Romania pentru serviciile de salarizare, aliniat la standardele internationale ale industriei.

850.000 de fluturasi procesati anual

Gestionam 850.000 de fluturasi anual pentru 200 de companii, majoritatea multinationale, cu fluxuri complexe.

Peste 90 de specialisti in procese specifice HR

In prezent, beneficiem de expertiza si competentele a peste 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare.

 

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.