• office@smartree.com
  • 021 301 90 90

Recrutare

Home > Servicii HR > Recrutare
Recrutare

 

Iti oferim solutii practice pentru a optimiza costurile asociate recrutarii si selectiei de talente.

Procesul de recrutare si selectie a personalului implica numeroase costuri de timp si resurse. In ultimii 10 ani, Smartree si-a dezvoltat o echipa interna de recrutare cu experienta extinsa in consultanta HR si selectia de candidati din zona de specialisti pentru pozitii de middle level management. Avand o echipa stabila si cunostinte despre piata fortei de munca din Romania, rata noastra de inchidere a proiectelor este una mare, de peste 80%.

Procesul de recrutare nu mai dureaza la nesfarsit pentru ca iti oferim suport profesional si solutii concrete. Cautam specialistii de care ai nevoie, ii intervievam si ti-i prezentam doar pe cei mai potriviti domeniului in care activeaza compania ta, cerintelor jobului vacant si culturii organizationale. Astfel ne asiguram ca relatia dintre compania ta si noul angajat va fi productiva si de lunga durata.

Serviciile de recrutare pe care le oferim implica o colaborare bidirectionala, care presupune parcurgerea unor etape, pe care le-am detaliat mai jos: ​

 

Mai mult decat atat, procesele noastre de recrutare sunt eficientizate si imbunatatite considerabil prin utilizarea MyStaff Recruitment, un modul software inteligent, integrat cu platforme de joburi precum ejobs.ro si bestjobs.ro, dar si pagina de Cariere a companiei, care permite optimizarea costurilor si a timpulului alocat fiecarui proiect.

Integrarea cu modulul MyStaff Recruitment aduce avantaje specifice, cum ar fi:

Administrarea procesului de selectie intr-o baza de date unica;
Posibilitatea de a utiliza diferite criterii pentru filtrarea candidatului;
Urmarirea in timp real a KPI-urilor de recrutare.

De ce sa alegi serviciile de recrutare prin Smartree?

  • Retea de specialisti, middle si top management, actualizata in permanenta;
  • Direct Search & Hunting;
  • Acces la MyStaff Recruitment – software de recrutare pentru urmarirea candidatilor, a evolutiei procesului si monitorizarea KPI;
  • Gestionarea intregului proces de recrutare si selectie;
  • Personalizarea procesului de recrutare, in functie de fiecare client si industria in care activeaza – modelul de recrutare se pliaza pe necesitatile business-ului si imbunatateste performanta organizationala;
  • Realocarea timpului si resurselor destinate recrutarii catre procese interne de HR (training, motivare, retentie si dezvoltarea performantei);
  • Garantia calitatii: Smartree este certificata ISO 9001:2008 – Sistemul de management al calitatii pentru activitatile de recrutare.

O parte din clientii nostri

 

Poate te intereseaza si alte servicii HR

SaaS pentru HR

Apeleaza la serviciile noastre de inchiriere software HCM pentru gestionarea centralizata si automatizarea proceselor interne de HR!

Afla mai multe

Externalizare salarizare

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare salarizare pentru salarii corecte si platite la timp!

Afla mai multe

Administrare personal

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare administrare de personal pentru eficienta si conformitate legislativa!

Afla mai multe

Leasing de personal

Apeleaza la serviciile noastre de leasing de personal pentru optimizarea costurilor operationale si transparenta in gestionarea personalului.

Afla mai multe

Alte Servicii

Apeleaza la expertiza noastra diversificata in arii precum consultanta legislativa in Codul Muncii, arhivare electronica sau audit dosare de personal.

Afla mai multe

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.