• office@smartree.com
  • 021 301 90 90

Leasing de personal

Home > Servicii HR > Leasing de personal
Leasing de personal

 

Servicii de leasing de personal integrate cu software HCM

Conceptul de leasing de personal a aparut pentru a asigura necesarul de personal din perioadele cu mare incarcare, concediile de odihna sau cele de maternitate si pentru a asigura continuitatea activitatilor zilnice cu angajati pe perioada determinata.

De asemenea, serviciile de leasing de personal sunt utilizate si ca ratiune de optimizare a costurilor operationale si pentru incadrarea in fondul de salarii disponibil. Aceasta varianta ofera flexibilitate in relatiile contractuale cu angajatii, de care vei dispune doar pe perioade limitate de timp, avand posibilitatea de a le oferi un job permanent in functie de necesitatile interne.

Exista doua tipuri de situatii in care poti apela la serviciile de leasing de personal Smartree:

1. Dispui de respectivii angajati – in cazul acesta noi ii vom prelua pe statul nostru de plata si vom gestiona intreg procesul de administrare de personal: redactarea si semnarea contractelor de munca, inregistrarea in Revisal, inregistrarea modificarilor din contract, calculul salarial, raportare si plata asigurarilor, salariilor si taxelor, furnizand toate documentele solicitate de angajatii temporari, precum si raportarile periodice.

2. Nu dispui de respectivii angajati – in cazul acesta ne putem ocupa noi de procesul de recrutare si selectia candidatilor pentru perioada dorita. In urma finalizarii procesului, vom prelua respectivii angajati pe statutul nostru de plata si vom derula toate formalitatile descrise mai sus.

Angajatul va figura pe statul nostru de plata, iar obligatiile legale fata de acesta sunt responsabilitatea noastra. Activitatea companiei continua nestingherita, rentabil si fara risc. Daca la sfarsitul contractului iti dai seama ca iti place cum performeaza si cum s-a integrat angajatul temporar, ii poti oferi un job permanent.

 

In ce situatii ai nevoie de leasing de personal

Nevoia de leasing de personal este creata de situatii aparte:

 

  • Contabila intra in curand in concediu de maternitate. Cine ii va face treaba la fel de bine?
  • Cum pot angaja inca 50 de oameni in call center, in perioada aceasta foarte aglomerata, daca numarul de angajati este restrictionat anul acesta?
  • Am o companie intr-o alta tara si am nevoie de specialisti romani, insa nu doresc sa imi deschid o filiala in Romania.

​8 Beneficii leasing de personal prin Smartree

Transparenta asupra operatiunilor care implica angajatii temporari prin accesul la aplicatia de salarizare si administrare de personal si prin furnizarea de rapoarte lunare si periodice;
Flexibilitate ridicata si adaptarea permanenta a serviciilor la regulile specifice de lucru ale Clientului;
Consultanti de proiect dedicati, cu nivel ridicat de experienta si expertiza in managementul proiectelor cu volum si fluctuatie mare de personal;
Proactivitate si timpi rapizi de raspuns in ceea ce priveste solicitarile venite de la angajatii temporari si reprezentantii Clientului;
Aplicatie proprie, integrata de gestionare a proceselor de salarizare si administrare de personal, inclusiv instrumente de gestionare a cererilor de absenta;
Gestionarea completa a salariatului temporar si asumarea proceselor aferente (contracte de munca, pontaje, salarii platite la timp, efectuarea serviciilor de Protectia Muncii si Medicina Muncii) de catre compania noastra, in calitate de angajator legal;
Suport si expertiza pe legislatia muncii prin avocatii nostri specializati, care monitorizeaza in permanenta toate aspectele legate de dreptul muncii pentru a le rezolva rapid si pentru a gasi solutii imediate;
Posibilitatea clientului de a-si realoca timpul si resursele pentru procesele interne de resurse umane (on-bording, motivare, formarea, retentia, dezvoltarea si evaluarea angajatilor permanenti si temporari);

 

O parte din clientii nostri

 

Poate te intereseaza si alte servicii HR

SaaS pentru HR

Apeleaza la serviciile noastre de inchiriere software HCM pentru gestionarea centralizata si automatizarea proceselor interne de HR!

Afla mai multe

Externalizare salarizare

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare salarizare pentru salarii corecte si platite la timp!

Afla mai multe

Administrare personal

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare administrare de personal pentru eficienta si conformitate legislativa!

Afla mai multe

Recrutare

Apeleaza la serviciile noastre de recrutare pentru experienta de peste 10 ani in selectia de specialisti si pozitii de middle management!

Afla mai multe

Alte Servicii

Apeleaza la expertiza noastra diversificata in arii precum consultanta legislativa in Codul Muncii, arhivare electronica sau audit dosare de personal.

Afla mai multe

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Afla mai multe despre Leasing de personal

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.