• office@smartree.com
 • 021 301 90 90

Externalizare salarizare

Home > Servicii HR > Externalizare salarizare
Externalizare salarizare

 

                                        Servicii de salarizare integrate cu software propriu HCM


Procesul de salarizare este o necesitate pentru afacerea ta. Simultan insa, este si o activitate consumatoare de timp si de resurse, mai ales in contextul frecventelor schimbari legislative. Astfel, companii multinationale, din cele mai diverse domenii de activitate, cu mii de angajati lunar, se bazeaza in activitatea zilnica pe serviciile Smartree.  

Smartree are peste 20 de ani de experienta ca furnizor de servicii salarizare pentru companii medii si mari si isi dovedeste expertiza in fiecare zi, prin rezultate obtinute de cei 90 de specialisti in salarizare, administrare personal si solutii software pentru HR.

Serviciile de externalizare salarizare oferite de noi si prestatate prin intermediul aplicatiei noastre software, MyStaff au ca avantaje rapiditatea calculului, eliminarea erorilor si salarii corecte si platite la timp.

Si totusi, procesul de salarizare nu se rezuma doar la aceste activitati. Gestionam cu maximum de profesionalism cele doua dimensiuni din salarizare: relatia companie-angajati si relatia companie-autoritati. Tu primesti doar rapoartele si astfel ai timp sa acorzi atentia cuvenita planificarii, strategiei de resurse umane, motivarii si dezvoltarii oamenilor.

 

Activitatile pe care le desfasuram in vederea realizarii calculului salarial sunt:

 • Introducerea datelor necesare pentru procesarea calculului salarial: pontaje, concedii medicale, concedii de odihna, modificari de personal, modificari ale salariilor, prime, imputatii, sanctiuni, retineri, garantii;
 • Verificarea datelor inainte de prelucrarea acestora;
 • Importul / transferul pontajelor lunare ale angajatilor;
 • Efectuarea calculului salarial si a taxelor aferente, in conformitate cu legislatia romana in vigoare si specificul companiei;

 •  

Livrabilele pe care le punem la dispozitie in urma procesului de salarizare sunt:

 • Statele de plata, centralizatoarele ce cuprind fondul de salarii brut realizat, taxele angajatului si taxele aferente angajatorului;
 • Raport nota contabila;
 • Declaratie 112;
 • Fisierele multicash de plata a salariilor;
 • Calcularea numarului de tichete de masa si generarea fisierului pentru tichete de masa;
 • Buletinele salariale (fluturasi), care pot fi accesati online de catre angajati prin intermediul portalului “Employee Self Service”.

10 Beneficii externalizare salarizare prin Smartree

Optimizare: Salarizare rapida si corecta, prin serviciile Smartree;
Automatizare: transfer automat al datelor in contabilitate;
Flexibilitate: adaptarea procesului de salarizare la specificul companiei tale;
Conformitate: risc scazut in procesarea salariilor – salarizare corecta, in acord cu legislatia in vigoare;
Siguranta: acces controlat la datele de salarizare;
Securitate: stocarea securizata a bazei de date – Smartree este certificata ISO 27001: 2013 Sistemul de management al securitatii informatiei;
Centralizare: modul de pontaj consolidat orar, zilnic si lunar, care constituie baza pentru calculul salarial al fiecarui angajat;
Control: Sistem de raportare asupra costurilor salariale la nivel de angajat, departament, companie, grup de companii sau pe centre de cost.
Calitate: Smartree este certificata ISO 9001:2008 – Sistemul de management al calitatii pentru activitatile de administrare si salarizare de personal, munca temporara, recrutare si alte servicii de consultanta in resurse umane.
Recunoastere: peste 200 de clienti au ales Smartree pentru servicii de externalizare salarizare.

 

Poate te intereseaza si alte servicii HR

SaaS pentru HR

Apeleaza la serviciile noastre de inchiriere software HCM pentru gestionarea centralizata si automatizarea proceselor interne de HR!

Afla mai multe

Administrare personal

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare administrare de personal pentru eficienta si conformitate legislativa!

Afla mai multe

Leasing de personal

Apeleaza la serviciile noastre de leasing de personal pentru optimizarea costurilor operationale si transparenta in gestionarea personalului.

Afla mai multe

Recrutare

Apeleaza la serviciile noastre de recrutare pentru experienta de peste 10 ani in selectia de specialisti si pozitii de middle management!

Afla mai multe

Alte Servicii

Apeleaza la expertiza noastra diversificata in arii precum consultanta legislativa in Codul Muncii, arhivare electronica sau audit dosare de personal.

Afla mai multe

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Afla mai multe despre Externalizare salarizare

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.